..

okej, såhär går det väll, när man tröttnar på att låtsas som att allt är bra.. man intalar sej att allt är som det brukar, när man innerst inne vet att det är nått som inte stämmer. jag är trött på att vänta på mej själv, mitt huvud är segt och vill inte tänka längre, och jag vill inte  sitta och vänta på att det en dag bara ska komma en lösning på alla mina frågor, jag vill ha en där lösningen nu ! egentligen borde jag inte ha något att tänka över, det är inte så det ska vara .. behöver man tänka över en sån sak så är det nått som inte stämmer och då kan man lika bra skita i det.. det ska komma automatiskt liksom.
aja.. imorgon är det ekebo, jag är riktigt pepp för det, det var riktigt längesen jag var där och en del vet kanske vad som hände då.. illailla.:$ man lär sej av sina misstag och tur är väll det, jag vill inte göra om samma skit igen, jag syftar inte på ekebo nu , utan allt annat.. somras, jag vet inte vad som hände då, jag drogs med i någon konstig ström och jag kände mej inte som mej själv, FAIL nathalie...
för övrigt saknar jag sommaren..och jag kan inte säga att jag ångrar dom där dagarna då jag "drogs med av strömen", för det var riktigt kul, det är dagar jag kommer minnas hela mitt liv, även om det gick lite överstyr så saknar jag det, så sjukt mycket :)

och just nu, sitter jag fast i en virvelvind som aldrig slutar gå, det fortsätter bara snurra, jag blir yr och illamående och utmattad, jag orkar inte äns tänka längre, min fingrar bara rör sej över tangentbordet utan att jag tänker på vad jag skriver, det känns som att jag svikit mej själv, jag vet inte vem jag är längre, jag vet inte vart jag står. jag vet bara att jag är så jävla förvirrad, tankarna går från det ena till det andra och jag kan inte längre kontrollera vad jag tänker, utan allt bara går av sej själv,mina ben går av sej själv, min mun går av sej själv, utan att jag äns tänker..och dessa sjuka tankar gör mej inte överraskad längre..

RSS 2.0