SANNINGAR OM MIG

1. Jag är livrädd för fjärilar. Ser jag en springer jag gärna så långt därifrån som möjligt.
 
2. Jag sitter ner och duschar. Detta har jag gjort så länge jag kan minnas. Så fort jag är ensam i duschen sitter jag ner. Jag älskar att duscha och kan lätt sitta där i en timme.
 
3. Jag har alltid haft olika ticks. Det började nog när jag var 6. Slog jag i ena foten i dörren var jag tvungen att göra samma sak med andra foten. Så var det med allt, allt jag slog emot var jag tvungen att slå emot med båda fötterna eller händerna, bara för att det skulle vara rättvist. Sedan dess har jag nog haft 100 olika saker för mig, miner med munnen, med ögonen, allt allt allt!
 
4. Varje gång tåget kom förbi utanför huset i Marieholm bad jag till gud att "Kära gode gud, jag önskar att ingen dör och att Felix (vår gamla katt) kommer tillbaka, Nathalie Julia Krämer, amen." Sedan la jag tummarna mitt i händerna och pussade på dem tio gånger. Haha detta är så stört och det är inte många som vet att jag fortfarande gör så efter 10 år.
 
5. Jag fryser konstant! Trots att det kan vara 40 grader i ett rum så kan jag frysa. Mamma har alltid sagt till mig att jag är född i fel land. Man märker så lätt på mitt humör när jag fryser, därför hatar jag vinterhalvåret i Sverige.
 
6. Jag har svårt att ta världens enklaste beslut och låter nästan alltid någon göra det åt mig. Detta är ett hemskt beteende. När det handlar om tuffare bestlut tar jag alltid dem själv men när det handlar om vad jag vill ha till frukost eller vad vi ska hitta på en söndagseftermiddag låter jag nästan alltid någon annan bestämma. Pappa brukade bli så trött på mig och sa alltid att jag var en "Det-kvittar-tjej".
 
7. Jag blir jättelätt uttråkad. Jag är en fartfylld tjej och tycker om att göra saker HELA tiden. Kan inte bara sitta hemma en hel dag och ta det lugnt, det har aldrig gått. Punkt nummer 6 gör detta så mycket svårare när jag sällan vet vad jag vill göra. Det kan sluta med att jag sitter en hel dag och försöker klura ut vad jag vill hitta på. Mamma brukar säga att "Man måste väl inte göra saker hela tiden Nathalie?" Men jo, det måste man.
 
8. En gång köpte jag vars 14 glassar till mig och Sara. Detta var stora glassar, så som alla olika Magnumglassar osv. Vi hade inget att göra så vi gick och köpte glass efter glass. Det slutade med att vi satt och spottade ut glassen på marken för att vi inte orkade äta mer.
 
9. Jag är blyg och blir ofta generad.
 
10. Jag kan inte få blommor att överleva. Det kvittar vad jag gör, hur bra jag än tar hand om mina blommor så dör de alltid direkt. Därför har vi nu bestämt att bara köpa platsblommor.
 
11. Jag biter mig i kinderna. Jag började med detta i högstadiet och kan inte sluta. Det ser hemskt ut när jag gör det, lite som att min mun lever ett eget liv.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0