PIZZA 3.0

Jag har ju provat på att göra lite olika pizzor och den här gången blev det nog den lättaste jag gjort så detta recept är till för de som har lite bråttom eller bara är lata. 
 
Recept: 
1 blomkålshuvud (400 g)
2 äggvitor
2 tsk fiberhusk
2 msk krossade linfrön
kokosolja
 
Gör såhär: 
Sätt ugnen på 220 grader. Mixa blomkålen så att den blir till smulor. Försök sedan krama ut så mycket vätska som möjligt (detta tog lite tid men ju mindre vätska, destu bättre). Blanda ägg, fiberhusk och linfrön med blomkålen och fördela sedan smeten till två degar som du sedan trycker ut till två tunna bottnar på lite oljat bakplåtspapper. Tillaga bottnarna i ugnen i 15-20 minuter innan du tar ut dem, lägger på pålägg och sen sätter tillbaka i ugnen igen i några minuter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0