ITALIENSK SPENATBLANDNING

I lördags åt jag en jättegod spenatsås till middag. Man ska egentligen servera det med pasta men jag tog linser istället (som jag råkade överkoka så jag åt inte dom... haha)
 
Recept: 
250 gram fryst bladspenat
400 gram kycklingfilé
2 vitlöksklyftor
50 gram soltorkade tomater
salt
svartpeppar
2,5 dl matlagningsgrädde (jag använder den som heter Laga lätt)
 
Gör såhär: 
Tina den frysta spenaten och pressa ur vattnet. Skär upp kycklingen och bryn den. Krydda med salt och peppar. Hacka vitlöken och dom soltorkade tomaterna. Rör ner vitlöken, tomaterna, spenaten och grädden i kycklingen. Låt det koka upp i några minuter. Klart! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0