LAX OCH KANELROSTADE MORÖTTER

I söndags åt jag lax med kanelrostade morötter till middag. Det räckte till lunch dagen efter också, perfekt!
 
Ingredienser:
2 laxfiléer
1 msk pressad citron
2 stora morötter
1 msk kokosolja
1 tsk kanel
havssalt
 
Gör såhär: 
Sätt ugnen på 200 grader. Pressa citron över laxfiléerna och låt stå. Skala och skiva morötterna tunt i stavar. Lägg på en bakplåt och ringla över kokosolja och strö över kanel. Blanda runt! Rosta i ugnen i 20 minuter. Ta ut plåten och lägg på laxfiléerna. Låt alltsammans bakas i ugnen i ytterligare 10-15 minuter. Häll på lite havssalt och lite extra kanel innan servering. 
Jag serverade med lite halloumi 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0