RÖDBETSBIFFAR MED FETAOSTKRÄM

Igår och idag åt jag rödbetsbiffar med fetaostkräm till middag (ska äta det imorgon också, råkade göra lite många, haha). Det gör dock inget för helskotta vad gott det är! 
 
Ingredienser rödbetsbiffar: 
500 gram rödbetor
2 ägg
1 msk majsstärkelse
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
 
Fetaostkräm:
150 gram fetaost
2,5 dl lättkvarg
1,5 tsk rosmarin
agavesirap
 
Gör såhär: 
Skala och riv rödbetorna. Blanda ner ägg, majsstärkelse, salt och peppar. Forma små biffar och stek i en stekpanna. Jag strödde på lite valmofrön också. 
 
Mosa fetaosten och rör ner kvargen. Blanda krämen med rosmarin och agavesirap. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0