BANANKAKOR

Igår morse åt jag "banankakor" till frukost. Egentligen är receptet till ett bananbröd men jag var så hungrig så jag gjorde tunna kakor istället för att det skulle gå fortare i ugnen. Dessutom halverade jag receptet. 
 
1 stor, mogen banan
1 helt ägg
1 äggvita
0,25 dl vatten
0,5 dl yoghurt
0,75 dl kokosmjöl
1 krm vaniljpulver
2 tsk bakpulver
1 krm salt
0,5 tsk kanel
 
Mosa bananerna i en skål och blanda i ägg, yoghurt och vatten. Blanda ner kokosmjöl, bakpulver, vanilj, salt och kanel (Mixa noga!). Sedan tryckte jag ut några plättar på ett bakplåtspapper och satte in i ugnen på 175 grader i ungefär 20 minuter. Jag bredde på min hammagjorde nutella och jordnötssmör. 
 
Det var gott men bananbullarna jag gjorde idag var godare! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0