HAVREKAKOR

Igår gjorde jag havrekakor till frukost. Receptet kommer här: 
 
2 dl havregryn 
1 tsk fiberhusk 
1 tsk bakpulver
1 krm salt
100 g lättkvarg 
1 dl vatten

Sätt ugnen på 200 grader, rör ihop gryn, fiberhusk, bakpulver och salt. Rör ner kvarg och vatten och låt svälla i 5 minuter. Kleta ut till 4-6 tunna kakor på en plåt och grädda i 30 minuter.

Jag toppade en med hemmagjord chokladkräm (gjord på kakao, banan och jordnötssmör), en med kokosost och hemmalagad marmelad på kokta hallon och sen åt jag en med jordnötssmör. SÅ GOTT och mättande! 
Orkar inte vända bilderna, haha... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0