JANUARI

Nämen hej! 

Jag tappade rutinerna ganska mycket under julledigheten så skrivandet här försvann samtidigt. Vad har hänt sedan sist då? Jag och Emil började ju julledigheten med spa, galet mysigt! Sedan var det lillejulafton hos hans föräldrar och vi stannade där över natten så halva dagen spenderades där. Jag fick tillbaka min älskade bil som vi sedan körde med till Marieholm efter Kalle där resten av julafton spenderades. 
 
Juldagen firades med förfest hemma hos oss med SJUKT trevligt umgänge och sedan tog vi taxi vidare mot Stenssons. Nyårsafton var lätt den bästa någonsin och den spenderades i Hörby där det bjöds på mat och hela kvällen var bara så otroligt trevlig och rolig!
 
Jag har umgåtts med familj, vänner, pojkvän och bara njutit av livet fram till den 7e när skolan drog igång igen. Förra helgen var jag ute med Madde och hennes vänner och ovädret var väl inte det enda som var stormigt. 
 
Annars har jag tränat som vanligt men inte ätit som vanligt så formen har väl blivit lite fylligare, haha. Försöker sköta maten så gott jag kan nu, min mage har aldrig strejkat så mycket som den gör nu... 
 
Bildbomb på mat och grejer får komma senare, nu ska Emil och jag iväg och träna. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0