.

det är såhär, att nu .. mitt i allt , tänker min syster lämna mej.. hon tänker börja studera i england i tre fkn år....
min syster, som jag har delat allt med, som har varit min andra halva sen dagen jag föddes. personen som jag har delat gråt och skratt med, personen som jag upplevt det mesta med-allt hemskt, allt bra. personen som funnits där för mej, hon tänker sticka och ska jag vara helt ärlig så klarar jag mej inte utan henne

jag minns när jag var kanske 5-6 år och pappa var bråkig. isabelle drog med mej ut i bilen, tog med sej nycklarna och låste dörrarna till oss, sen satt vi där inne tills det värsta var över och hon pratade med lugnande röst och fick mej på andra tankar, jag minns inte hur många gånger vi satt i pappas bil när vi var små och räknade till tre och sen bara skrek av hat..

jag minns alla gånger vi suttit i hennes säng och pratat, gråtit och hållt om varandra, det måste vara över en miljon gånger nu..

min syster och jag är som en person, som två siamesiska tvillingar, enda skillnaden mellan oss och sånna ihopklistrade tvillingar är att vi verkligen inte vill eller kan skilja på oss..  jag älskar henne mer än något annat och jag är så jävla rädd för att bli ensam, lämnad själv..  jag pratar inte om hur jag känner med någon annan än henne, hon är den enda som jag kan öppna mej för och utan henne blir jag halv. 
I VÅTT OCH TORRT <3

nu ska nathalie klippa sönder veckas brev.....
:'(
pappa<3

.

The world
slows down, but my heart beats fast right now
I know, this is the part where the end starts
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here


godkväll.

boxercise på idrotten idag. slag efter slag efter slag mot kuddar. och ni anar inte hur härligt det var, att få ut ilskan. .
min raggsocka gick isönder innan :| hahahaha jisses vad hemskt det var ... nathalie ska sy (Y).

.

it is pathetic it is so damn unnecessary.

jag råkade :$
så himla onödigt av mej...

<3

kim, inte en enda gång har du fått mej ledsen, inte en enda gång har du gjort mig sårad. inte en enda gång under 5 år.
inte föräns nu. jag vet att du inte gör det med vilje, jag vet hur det är att vara i den sitsen , men att vi pratade om detta i fredags, och du förstog, . och nu..nu pratar du inte om något annat.. du är en av mina bästa vänner, och att DU , du av alla sitter och säger saker till mej, saker som jag verkligen inte vill veta, det känns inte kul. som sagt så vet jag att du inte gör det med vilje, men såfort du får ett nytt sms så kommer du springandes till mej och : nathalie, nathalie naaathaaalie!!!, vet du vem jag smsar med och har smsat med hela dagen?.. jag vill bara ta din telefon och slänga hårt in i väggen  och sen stampa på den . och jag bryr mej inte !!! ÅÅÅÅÅWH, kan du inte hålla ditt smsande för dej själv ist.?
dampdampdamp..
okej.. jag tror jag ljög precis :$ ...
jag bryr mej..... jag bryr mej en hel del.. jag bryr mej för att jag inte vill ha med den personen & göra... och det är inte så lätt när du påminner mej om den hela tiden, hela hela tiden., det är inte så lätt att glömma då. jag menar inte nu att du ska sluta med ditt skrivande... utan bara att du ska hålla det för dej själv eller varför inte bara prata med någon annan om det, istället för mej..
jag överrear ganska mycket idag känns det som och jag wainar ganska mycket. men ...
mh
hejdå!

godmorgon

jag drömde om sara inatt, hihi, antagligen för att hon är världens bästa och jag förstår inte hur Jag har fått en så bra vän, alltså åååwh :)
jag minns allt med sara, jag minns sommaren 2004, lalandia, sjöbo, badet. jag minns när vi var på skidsemester och vi fastnade i backen och alla gånger vi varit i tyskland tillsammans, jag minns alla gånger vi suttit på stenplattorna på torget och bara snackat , orden tar aldrig slut utan vi bara pratar på som två pensionärer som inte sett varandra på 40 år, även om vi varit tillsammans flera veckor i sträck. jag minns alla gånger vi suttit och gråtit tillsammans tills tårarna tagit slut och hur vi tillsist börjar skratta för att vi inte vet vart vi ska ta vägen. jag minns alla saker vi gjort tillsammans som vi egentligen inte borde gjort, jag minns första dagen på norrevång och hur nervös du var när du stog framför spegeln hemma hos mej. jag minns när vi fick idén att vi skulle elda upp din tröja och när jag skulle klippa ditt hår.
jag minns alla gånger vi varit på ekebo och i bjuv och alla gånger vi suttit och inte fått luft för att vi skrattat för mycket.
jag minns verkligen varje sekund och allt det här och så mycket mer kommer följa med mej tills jag dör.
det finns verkligen ingen bättre vän än sara, jag menar det .. jag vet själv  hur många gånger jag babblat på om samma sak i flera veckor i stäck, jag ser i hennes ögon hur hon bara vill slå till mej för att hon också vill kunna prata ibland, men istället sitter hon där, utan att säga något om att jag ska vara tyst, utan istället bara hjälper mej igenom det, jag förstår inte hur hon kan , hur hon kan vara så sjukt bra . i somras var det nog som värst :$ , samma snack om och om igen, och hon satt och lyssna, och lyssna och lyssna. utan att döma..

jag älskar min sara, bästa vän !


nathalie skriver blogg.

jag försöker jag försöker jag försöker, jag gör verkligen det! 
jag sitter fast och det är svårt att ta sej ur , även om man inte vill något annat än bara bort från allt det där, dumma minnen, sånna tycker jag inte om, hehe
 alla minnen håller väl på att bli en blek skugga nu . tunn blyertsskugga efter att man har gnuggat hårt med ett suddigummi och det är jag glad för..

om en månad och tre dagar får nathalie jullov, mest för att det är den 19e december då och nathalie ska antagligen upp till sin pappa som hon inte träffat på ett halvår. och jag vill ha snö, jag vill att det ska snöa så mycket att när man vänder sej om ska man se hur fotstegen försvinner, jag vill känna hur snöflingor landar på kinderna och jag vill höra ljudet av en snöboll som kramas. jag vill lägga mej ner i den mjuka snön och titta upp på stjärnorna med ett leende på läpparna, jag vill ha det som förr och jag vill vara liten igen :)

<3patrik

onsdag

hejsvej. igår var jag på humanus med sara, hiba, rebecca och johan andersson. sara och jag hade riktigt kul och det känns som att vi har gjort bort oss för hela humanus... så gick planerna om att vi skulle gå där :$
idag skulle jag egentligen till spyken med johan och sara . men ja.. jag har prov imorgon så därför ville jag hem så jag kunde plugga ikväll istället (A).. förlåt johan..
idag hade vi först svenska.. där vi läste och fexe har börjat gå igenom våra uppsatser nu.. hoppsan..
sen hade vi so.
efter det hade vi musik där vi sjöng någon låt som gick typ :
ain't no sunshine when she's gone (8) sen hade man den på huvudet hela dagen....
sen var det lunch och sen slutade vi.. alltså vid 1..
elenor och jag gick runt på berga och sen gick vi till stan, det var längesen jag skrattade så mycket .. hehe
helt OK dag  och nathalie är itne så trött som hon brukar vara ..
hoppsan, nu fick jag sms...
hahahahahahahhahahhaha det var johan gressman, hahaha
"jag vill ha min tröja :( "
Hhahaahahhaah
aawe, stackarn, hahahahahahahahaha
hahah
jaja
nu ska jag snart plugga , fysik är det bästa jag vet 8-)
inte bra att ljuga nathalie najnaj.

nu ska jag sluta babbla, ha det bra gott folk <3

godmorgon

hahahaaha , roligaste samtalet med mamma idag, och säkert första någonsin som inte handlar om skolan....

mamma: jaha, har kim nån kille nudå?
jag: nje, alltså, jag vet inte.. eller.. hon vet inte
mamma: haha jaha, men jag tycker att har man kysst nån så är man tillsammans
jag: mm'
mamma: men det tycker ju inte du?
jag: nej
mamma: nähe... men vadå.. hur många har du kysst då?
jag: hm.. endel..
mamma: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA men kära nån då, hur kommer det sej att det inte har blivit nått med dom?
jag: hm.. jag har inte kännt alla
mamma: HAHAHAHAHAHAHAHAAHA men ojdå nathalie ;) då kan jag ju förstå att ni inte blivit tillsammans..

hahahahahahahaha *död*
min morgonhumor är på tipptopp, hhaahahahah ;D

gymnasieinfo hela dagen (:

världens bästa patrik <3

gymnasieinfo

gymnasieinfo idag, roligaste idag var nog gubben från ep med långt skägg och världens roligaste humor, hahaha , han slog på folk hela tiden och han snackade som vilkken 17åring som helst typ. han drog samma skämt tre gånger under en 20 minuter lång presentation.. " dom som inte vet vad ni vill gå kan nu räcka upp handen".. folk räckte upp händerna och gubben sa " ja.. då har vi det fixat, ni ska gå el-programet".
haha , likksom.. 3 gånger, HAHAHA -.-
tråkigast idag var nog smålands-eva som presenterade humanistiska programet , hon hade röd, genomskillnig polotröja, ingen bh, rött stripigt hår och hon pratade som en 104åring utan tänder... jisses amalia.
hehe

dagen var cp och bussen hem var bara så onödigt..

elenor och jag satt ibak med tobbe, fredde, pontus, simme och timmy.
såhär var vår konversation
simme : nathalie, när är det krök nästa gång?
nathalie : jag vet inte
simon : okej, för tobbe är ensam hemma i helgen tror jag.
nathalie : är det hos tobbe kommer inte jag (A) heh....
timmy : nej för vi vet ju hur det gick sist, eller hur nathalie?
simme : hehe, det blev ju ganska mycket, det ena ledde till det andra
timmy : hahahahahahahaa ja eller hur !!!!

alltså ÅÅÅÅWH
ett två tre fyra fem sex sju åtta nio tio. jag orkar inte :(:(:(

Nathalie = insecurewhen we kiss I'm hypnotized.
You make me laugh,you make me cry
I wanna be with the one I know
and the thing I like the most that you do:  
you make me love you

..

igår gick nathalie på promenad, det var inte speciellt bra eftersom att jag tillslut bara satte mej ihopkurrad på en bänk och bara satt där.. det var kallt också så jag frös som en gris (N), jag lovar, hade det varit någon grad kallare hade tårarna på kinderna hunnit frysa till is.. :$ 
Idag är det skola igen och berga kommer idag och imorgon, vilket är enormt härligt eftersom att man slipper dummadumma lektioner som gör att huvudet vill bli avkapat.
helgen var helt okej, i lördags var jag hos sara med kim och victor, vi gick ut och träffade mikael, dennis, macke, johäään, palle, och ..jeppe. vi stack hem vid 12 och när vi kom hem åt sara så mycket potatisgratäng så jag trodde hon skulle spricka, hehe
jag skriver onödiga saker just nu och jag vill helst sluta. men åwh
så meningslöst
Hääjdåw.


i wish i could turn back time.

mest för att detta är taget ur min hemliga blogg och för att jag nog är redo för att få ut lite av det som bombaderar mitt huvud....

jag vill skriva mycket idag, sådeså...

jag tror för det första att mitt huvud sprängs snart, jag har tänkt så mycket idag så jag har fått huvudvärk :$
Vill jag veta någonting om den saken, så frågar jag.. jag bad inte om att få reda på det där, det var onödig fakta som bara gör att mitt huvud får ännu mera att tänka på.. det  vrider sig i magen så fort jag tänker på det..och det värsta är att det har fastnat på huvudet, bilder som jag itne vill ha där. ååwh..:$


för det andra så tror jag att jag saknar min pappa, något otroligt mycket,  och jag behöver honom faktiskt, han är ändå min pappa och han behöver vara en del av mitt liv..

för det tredje så har jag kommit fram till att jag inte ska dricka en droppe innan jag fyller 18... jag vill spola tillbax tiden och göra om valborg, och att jag stack johan och att robin var där och jeppe och fredrik och att jag hade min käraste mobil med mej.. jag vill spola tillbax och ändra att jag stack till tobbe den där kvällen med sara och simme och att jag åååwh... fan.. vad jag försöker säga är att... jag ibland inte använder hjärnan.. jag är nog sådär äckligt korkad som min pappa påstår.. jag vill egentligen inte prata om allt det där, jag försöker nog mest glömma det.. men .. det är svårt, för ju mer jag försöker förtränga det, ju oftare kommer det upp i huvudet.. även om jag inte minns allt hos tobbe, så har jag äckliga minnesluckor,  som bara gör mej illamående och åter igen vrider sej allt i magen jag får panik.. jag minns bilden av det, jag minns varför jag gick och sa owh shit hela kvällen och jag minns hur dum jag var, jag minns också hur jag ångrade allt och sprang , sprang upp för trappan och stannade upp i mitten och allt snurrade och jag fattade inte hur jag kunde vara så dum, hur min hjärna kunde stängas av under dom där sekunderna, jag minns rummets mörker och tystnad och jag minns .... jag minns alldeles för mycket. FÖRMYCKET !!!! ... .
jag vill ändra tältningarna i somras och att tobbe, simme och didrik var med.
jag vill ändra malmöfestivalen och det som hände hos conny..
och jag vill fixa så jag inte drogs med i stömmen i somras utan att kunna stå på mej och visa att jag var stark..

jag wainar som en jävla ko just nu , och det är nog dags att sluta..
det där är historia och jag tycker inte om att prata om sånt egentligen,  jag har bara mej själv att skylla för allt som hände mellan juli & oktober..
jag kan inte heller säga att jag ångrar allt, because i don't..
jag ångrar inte åhus och ivö, jag ångrar inte ludvig och att det blev som det blev, jag ångrar inte vissa delar av malmöfestivalen, jag ångrar inte alla kvällar tillsammans med marieholmsfolket.. jag älskade sommaren och allt som hade med den och göra. jag har haft en perfekt höst med sara och kim <3
och jag har en underbar pojkvän och jag borde verkligen inte waina så som jag gör..
sluta nu nathalie !!
jag tror faktiskt att det är minnena som gör att jag wainar så mycket som jag gör.. jag måste lära mej att se framåt och inte bara se tillbax på det som hänt..
men ja ja ja..
idag var det sån lucia-audition, haha, nathalie var tydligen sopran, hahahahaha fyfasen vad jag skrattade när jag sjöng, det var lite kul faktiskt :)
imorgon har vi svenskprov, YEEEEY !! :D:D man blir så lycklig
och sen ska jag nog med kim och shoppa,
på fredag är det skola och på lördag ska jag hem till sara och fira att hon fyllt år, härligt värre ;D, sover säkert där också.

P-P-P-PUSS <3

<3

Bara för att jag har världens finaste pojkvän.
och för att han gör mej väldigt lycklig.
patrik <3.


(A)

vet ni hur det är när man känner för att skrika, och det inte kommer något ljud, det känns som att man säger KABOOOM när som helst och man blir sprängd i tusen bitar, hur allt trycker på och snurrar, snurrar, snurrar.? .. jag vet.
men shalalala, jag är ändå helt glad :D:D:D:D:DD:D:D

lan med sara inatt. vi klarade bara till halv 3 (U) hahahaha .
sara blev trött (inte jag) hehehe... nu ljög jag lite..

jag vaknade i morse, och såg att sara låg på min kudde..... hur kommer det sej att folk alltid tar mina saker när jag sover? (U) hahahahaha.... det är alltid så jao. sara är kuddtjuv iaf.


.

gymnasieval gör mej illamående, jag vet inte hur många gånger idag jag har läst " Vår skola kan bli Din framtid ".. alltså jag skiter snart i hela grejen och väljer typ bygg eller nått...
Humanus, berga, turismgymasium, consensum, cyber, katedral, polhem, vipan, spyken, heleneholms, s:t petri, mölledals, svalövs... alltså jag får typ panik :| .. jag vet inte hur många brev jag har fått denna veckan från en miljon skolor i skåne -.- ..
och ja.. jag vet inte ens vad jag vill bli, vad jag vill gå för linje, jag vet ingenting och jag hatar detta. . hur förväntar dom sej att 15-16 åringar ska veta vad man vill bli när man är vuxen..?
jaja..

idag blir det sara, mys för hela slanten, HIHI
och imorgon blir det antingen filmkväll med sara och kim eller afrikansk dans med sara , HAHAHAHAHAHA , vi är lite störda (A)..

<3


RSS 2.0