Godnatt gott folk!

Nu känner jag att jag har pluggat klart.
Tänk vad mycket jag hade kunnat om jag hade läst hela tiden sen jag började, istället sitter jag här framför datorn och läser en mening varje kvart, hehe.

Jag tänkte iallafall sova nu för jag är jäkligt trött. Tur att jag har sovmorgon imorgon och börjar 09.50.

Trött tjej på rhodos!

Gambia!

Om ni inte redan visste det så ska sara och jag till Gambia i trean, SHULULULU!!

WOW !

Sushi

Idag var jag hos specialisttandläkaren i Lund, efter det gick mamma och jag för att äta lunch tillsammans. Det blev Sushi på Wasabi. Ganska mysigt ställe faktiskt, men eftersom det var lunchtid så var det väldigt många medelåldersmänniskor som satt och gapade istället för att prata, Jobbigt!


Nu har jag precis rensat ut mitt gamla rum helt, och jag tänkte snart börja plugga eftersom jag har spanskprov imorgon.

MIN VÄN LINA

nu kör vi med en till av mina kära vänner. Denna gången är det linas tur.
Lina och jag hade egentligen vår tid i 7an och sommarlovet till 8an, det var då vi var som bäst tillsammans. Vi har varit vänner i 9 vänner men vi har inte alltid varit sams ska jag säga er. Under lågstadiet var vi bästisar, men vi var nog dom bästisarna som bråkade mest i hela marieholm, vi har stått vid pulkabacken och dragit varandra i håret, vi har slåtts på idrotten, Lina har räckt fuck you till mig i klassrummet och jag har svarat argt att: vi tar det på rasten!! Jag har rivit sönder förlåtbrev och sagt: så här lite betyder du för mig. Men trots allt detta som hände mellan 2an-6an så slutade vi inte vara vänner.
Såhär såg lina och jag ut när vi varit vänner i ett halvår.


Åren gick och vi började 7an. Jag antar att lina och jag mognade en del (märks inte på bilderna men..) för vi slutade bråka som små chipmunks och vi blev istället riktigt bra vänner. Vi gjorde allt möjligt tillsammans, vi bakade, vi satt väldigt ofta och tog cambilder, vi gick ut och fotade oss i brandstegar, vi sov i tält, vi skrapade våra knogar mot väggar för att folk skulle tro att vi varit i slagsmål, vi var 12-13 och det var valborg, vi festade tillsammans och vi blev tagna av nattvandrare som förde oss hem till väldigt arga föräldrar.
Måndagen den 10e juli 2007 ringer lina mig och frågar : vill du följa med till Kroatien. Självklart säger jag ja och sen frågar jag när vi ska åka.
På lördag säger lina då.. hahahaah.
Men vi åkte och vi stannade i kroatien i 10 dagar, vi hann bara vara hemma en dag för sen åkte vi till min stuga på Tjörn (en ö utanför götet).

Lina är den äldsta vännen, som jag fortfarande umgås med och vi fortsatte att vara vänner hela 8an, hela 9an, hela 1an och nu går vi i 2an och vi har varit sams, vi har haft så kul ihop, vi har vuxit upp tillsammans och vem känner lina mer om inte jag? haha. Vi har berättat våra hemligaste hemligheter för varandra och jag litar verkligen på henne!

Jag har inte så många bilder från nutiden på mig och lina, om vi umgås nu ser vi oftast på film eller bara myser med godis, eller så festar vi. Och vi är inte så bra på att ta bilder på sånna tillfällen, haha.
Men jag diggar verkligen Lina, hon är alltid sig själv och hon kan komma med dom knäppaste kommentarerna och hon äger dessutom på att låta som en tant :)

Godnatt!

Nu har jag precis läst en bit ur Iliaden och en bit ur odysséen, det var inte världens roligaste och det tog 3 timmar. Blöh!

Jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu så vi får höras igen imorgon,
hej svej!

graaawwr.

höhöhö

Jag har nyss tagit mig en halvmil på löpbandet och nu svettas jag som en gris, haha.
Det var extra jobbigt idag för jag sprang på nivå 13 istället för 11 som jag brukar, oh ho jaja.

Imorgon ska jag till specialisttandläkaren i lund, så jag går bara till 10, skönt!

Skor?

Är det någon som vet vad det ska vara för vinterskor i år? Som man slipper gå och frysa ihjäl i. Jag vet verkligen inte vad som är inne eller vad jag vill ha.

Förra året hade jag ju mina shepherds, men dom känns lite 2008, eller?

MIN VÄN ELENOR

jag har inte speciellt många vänner, utan jag har sisådär tre-fyra stycken som står mig riktigt nära och även om jag har fler vänner som jag inte umgås med så ofta så är det dessa tre som spelar störst roll.

Elenor träffade jag för 9 år sen. Det var när jag flyttade till marieholm i 2an och vi började i samma klass. Vi hade följe till skolan varenda dag och vi var väl som helt vanliga vänner fram till 5an. Elenor och jag spenderade hela den sommaren tillsammans (gubben torsten fick också vara med på ett hörn). Det var denna sommaren som vår vänskap växte och vi blev bättre vänner än någonsin.
Såhär såg vi ut när vi gick i 4an.

Vi var aldrig tjejerna som umgicks så mycket hemma, utan det var i skolan som vi skapade magic! Såhär fortsatte det fram till i 6an då vi hade vårt första och enda bråk, det var egentligen bara ett missförstånd men vi pratade inte med varandra på ett halvår. Vi blev vänner strax före skolavslutningen i 6an och då fick vi reda på att vi ska gå i samma klass i högstadiet.

Och det var nu under högstadiet som ellepelle och jag blev oskiljaktiga. Vi umgicks konstant varje dag i skolan under alla tre åren. Elenor och jag hade exakt samma humor, vi kunde sitta och skratta så vi fick tårar i ögonen och när vi skrattat klart kunde vi inte komma ihåg vad vi skrattade åt från början så då började vi skratta igen.

Under högstadiet spenderade vi väldigt många timmar på soffan i fritidsrummet. Det hände att vi umgicks med andra i klassen, speciellt killarna. Men vi var aldrig ifrån varandra och jag ser ingen anledning till det eftersom vi hade roligast tillsammans.

Högstadiet flöt på och helt plötsligt slutade vi nian, det är helt sjukt vad tiden gick snabbt. Men tiden går ju fort när man har roligt och hade jag varit med någon annan än elenor kan jag lova att höstadiet hade känts som en mycket längre tid. Elenor och jag kände att det hade bara inte funkat om vi skulle börja på olika ställen efter högstadiet efter 7 år i samma klass så vi bestämde oss för att gå samma linje, samma klass och samma skola (bägge ville ju gå samma sak så det var ju inte så att vi valde så bara för att gå tillsammans). Sen började vi 1an på bergagymnasiet!Jag tror gången jag och elenor skulle till jägers i februari 2010 är vårt bästa och roligaste minne. Vi förfestade hos patrik, elenor fick citron i ögat och sprang runt som en galning med illrött öga, vi spelade kort (som verkligen inte gick bra) och sen däckade vi i bilen dit. Jägers var också GRYMT roligt och vi fick verkligen ett awesome sista jägers tillsammans. Elenor flyttade nämligen till Frankrike i mars och det var jättejobbigt att säga hejdå till en vän som man umgåtts med varje dag i över 8 år, verkligen enormt jobbigt!

Jag är ändå så jäkla lyckligt lottad som fick vara vän med någon som elenor och jag är grymt glad över att jag fick spendera hela grundskolan med någon så in i helvetes rolig och omtänksam. Elenor stog ut med mina omvägar så fort jag såg någon jag inte ville gå förbi, hon stog ut med mitt tjat i flera år och jag är evigt tacksam för det. Jag saknar dig vännen!

dag i lund

Hallelåja!
Jag har precis kommit hem från en heldag i lund tillsammans med sara, hennes patrik och Tommi. Fan vad jobbigt det är att det finns mer än en patrik (min pojkvän) med i bilden nu, svårt att hålla reda på vem man pratar om.

Iallafall, vi åkte en sväng till nova där jag köpte linnet på bilden (tänkte ha det på klassfotot på fredag så ni får se mer då), sen gick vi till en thairestaurang för boysen skulle äta.

ett fin klening.

Tjeenare! jag vill ha denna jättesöta klänningen, ja tack, gärna! Så om någon har si sådär 1100 kronor får dom gärna klicka hem den till mig från nelly :D


Ögonsalva

Dags för ögonsalva - SPLASH, mitt i ögat. höhö
En del jag känner kanske minns gången i 8an/7an då jag... åt ögonsalva.. hahaha
Man gör allt knasiga grejer ibland.
i vilket fall som helst så gör mina ögon fruktansvärt ont.

run nathalie, RUUUN!

Istället för att plugga så har jag kollat på oc och sprungit en halvmil på löpbandet. NU ska jag faktiskt ta och läsa lite och hoppas på att jag får in något i huvudet.
Sannolikheter är bara så roande. höhö

Humbela humbela

Nu är det såhär va, att.. fy bubblan vad tråkigt det kan vara att plugga!! Jag är inte på det humöret alls. Jag vill dansa, hoppa, sjunga och äta isglass! Jag vill shoppa lite och kanske ta en sista minuten resa till något varmt ställe.
Inte fasen vill jag sitta här och plugga iallafall.


Plugga!


Jag ska försöka ägna kvällen till min mattebok, jag vet att det inte kommer bli så lätt att sitta och försöka plugga när andra grejer lockar men fan alltså, jag måste försöka. Har ju matteprov imorgon.

MIN VÄN SARA

Jag tänkte berätta lite om mina vänner och jag börjar med sara, så förbered er på världens längsta inlägg!

Sara var en liten tjej som var livrädd för karuseller och annat skrämmande och när jag i 4an tvingade upp henne i Hulken på sjöbo marknad satt hon och nästan grät i karusellen, så fort vi klev av spydde hon upp bananen som hon nyss hade ätit. Jag fick senare reda på att det inte var karusellen som gjorde att hon spydde, utan det var för att hon var nervös för att ställa en fråga till mig. "vill du bli min bästis". Det var dagen sara och jag blev Bästa vänner.

När jag började fyran slogs a, b och c-klasserna ihop och det var då jag träffade sara. Vi klickade ungefär direkt och såhär såg vi ut första gången hon kom hem till mig. Mamma hade köpt hem en sån där vaniljlängdkaka och när sara och jag satt framför vår gamla windows 98dator kom vi på att vi skulle kalla denna goda skapelse för flumkaka. Egentligen gick det inte riktigt till sådär första gången vi sågs, utan sara har berättat nu i efterhand att hon hade spanat in mig i tvåan en gång när vi hade idrott tillsammans (jag var nämligen ny i marieholm då så hon hade väl undrat vem den nya tjejen var).

2005, 2006 och 2007 åkte sara och jag till lalandia tillsammans. Vi åkte till kläppen tillsammans och vi spenderade i princip varje dag tillsammans. Allt blev ju lite lättare eftersom våra föräldrar hade börjat umgås så då fick vi även nyår, kräftskivor och midssomar-aftonar tillsammans på köpet

Efter att sara och jag hade gått igenom emo-perioden tillsammans i början av 7an förvandlades vi ganska fort till små fjortisar som stod bakom buskar och rökte och gjorde peace-tecken på alla foton. Sara hade under dom tre år som vi hade känt varandra då tvingat mig in i ett och annat förhållande. Det första var med en som heter philip som jag gjorde slut med samma dag (det visade sig att hon tvingade mig in i det förhållandet bara för att hon ville ha homom själv). Det andra förhållandet var med fredrik i klassen, men sara aka. förhållandefixarn var tydligen inte så duktig för även det tog slut efter en vecka. I sjuan var det sara som var vild med boysen, den ena kärleken efter den andra ploppade sakta men säkert fram.

Eftersom sara och jag inte längre gick i samma klass under högstadiet gled vi ganska lätt ifrån varandra och hade vänner på egna håll. Men så fort vi träffades hemma eller på någon av våra picknikar var det som att vi aldrig varit ifrån varandra. Och inte fan skulle nya vänner kunna stoppa oss!

Det blev 2008 och sommaren då var den bästa jag varit med om. Sara blev tillsammans med två år äldre victor andersson som vi hade tyckt var skithäftig i flera år. Vi slog vad om att om hon vågade gå hem till victor och va med honom skulle jag våga åka hem till killen jag då tyckte om. Även om sara var en del med victor så var det hon och kim som jag spenderade hela den sommaren med och det var awesome!

Senare under 2008 träffade jag patrik och då blev saras och min vänskap sjukt ostadig. Vi träffades inte alls lika mycket och jag var mest med patrik. Om jag lärde mig något då så var det att - ta aldrig dina vänner för givet och att dina vänner ska inte tas i andra hand! Sara och jag träffades ungefär en gång i månaden under ett halvår, men äkta vänskap rostar aldrig så sara och jag blev snart som trasan och banarne igen.


Sommaren 2009 kom, jag hade vid detta laget blivit lite bättre på att vara med både pojkvän och vänner ungefär lika mycket så dagarna jag inte var med patrik, var jag med sara på ven eller i mellby. Och guess what? efter sommaren skulle sara och jag bli klasskompisar igen!

Ettan gick så grymt fort!! Jag skrattade igenom hela året och sara och jag blev tätare än någonsin och sommaren efter 1an förklaras nog med : sara. Vi umgicks varenda jäkla vecka under hela sommarlovet (förutom sista då jag var hos pappa). Vi träffades varenda dag och var det inte sommarjobb så var det festivaler och var de inte festivaler så var det fester eller bara en sjuk vecka i mellby.


Saken är just den att sara är min bästa vän, från vilken vinkel man än tittar ifrån. Jag har aldrig lika kul med någon som jag har med sara och jag tror verkligen inte att det finns någon lika vansinnigt störd, lika flummig och verkligen ingen lika pålitlig och omtänksam som sara.


Gottis-helg!

Jag har ju haft långhelg eftersom jag var ledig i fredags och det har verkligen varit en riktig fethelg. I torsdags när jag lanade med sara hade vi köpt godis för ett helt kompani, när jag var med patrik, love och josefine i fredags åt vi chips, igår på marknaden köpte patrik och jag vars två munkar, sen åt vi glass.

Jag hade inte blivit förvånad om jag väger 6 kilo mer nu.


marknad!

Godmorgon!
Igår tillbringades kvällen hemma hos patrik, med honom, love och loves flickvän. Vi såg på film och sen somnade jag i soffan, var helt slut.
Patrik och jag ska snart gå ner till eslövs marknad och köpa oss lite munkar, hehe.

Mascara

Jag har precis sminkat mig. Och när jag gör det använder jag Define-a-lash volume mascara från maybelline, den är awesome!

Annars då? Vädret är kasst, jag har tråkigt och vädret är kasst..

God dag!

Jag har precis tagit mig en dusch, man känner sig alltid så sliten och äcklig efter att man har lanat men nu känner jag mig fräsch igen.

Ikväll sticker jag till patrik, sen får vi väl se vad som händer.

Nyduschad chey.

!Det får bli en bild från jägersutsparken i 9an eftersom mitt fotoarkiv inte är så fullt.

jadu..

varför slutar det ALLTID såhär när sara och jag ska lana.

idioter....

Röj flaggor

som vanligt så äger jag på röj flaggor, Patrik hade ingen chans mot the röjmeister!

Vi dansar inte likabra som sjömän!

kompisfoto!

Tja,
för det första har jag världens träningsvärk i bröstmusklerna från alla armhävningar vi gjorde på idrotten igår
och för det andra så fick jag se saras, mitt och kims kompisfoto från nian för första gången precis. hahaha
<3

Pics from today!


Resultatet av att vänta en halvtimme på bussen.

Lan!

Just nu sitter jag hos sara. Vi har satt våra datorer på ett sånt air-hockeybord och nu ska vi fan ta mig lana!
och det är inget vanligt lan utan vi lanar med hennes 12-åriga lillebror och hans vänner, haha.

Vi har laddat upp med sjukt mycket godis och chips, nu kör vi!

Har ni smakat det där marabouchokladet förresten? Det är det godaste som finns.

?

It's okay that I pray that you will miss your flight

And have to stay with me another night

Torsdag

Abdou var tydligen väldigt varm på lektionen idag, det verkligen rann om honom, så han tog av sig tröjan. Vikaren och en del andra i klassen tyckte att det var en väldigt bra grej. Så det blev inte så mycket gjort om man säger så. Det blev en lektion utan en massa pluggande (eftersom vikaren mest var upptagen med att kolla in abdou), så jag tycker nog också det var en bra grej :D

Vill till värmen!!

Ååååh
Fan vad jag hatar att jag inte åkte utomlands typ i våras istället så man ändå kom hem till värme.
Att komma hem till 10 grader är inte kul när man varit van vid att ha 35. För två veckor sen kom jag hem och veckan innan det tillbringade jag mina dagar på en solstol på stranden. ÅÅH!
Nästa sommar sticker jag och sara iväg. HIHI


Easytone

Tjenare.
Jag har bestämt mig för att lämna tillbaka dom underbara skorna jag köpte på nilsons förra veckan.
Och nu funderar jag istället på om jag ska köpa ett par easytone från reebok, någon som vet om dom är bra och bekväma? :)

Våra träningsmaskiner har förresten kommit idag, snart ska jag ut och gå med mamma och hunden och sen tar jag väl mig en runda på löpbandet.

en bild, tusen ord

Bilden får sammanfatta dagen
-ett chatroulette
-en äcklig gubbe
-en nipple.
Innan detta var jag med sara på nova och snabbshoppade.

IMORGON BÖRJAR JAG ELVA!

Chipstutte!

Sara kom hit lite snabbt innan för att lämna lite uppgifter till mig. Det slutade med att vi åt chips, pratade och mös med min katt findus.

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon m8s

Dagen finns på saras blogg!

HAHA
Sara har sammanfattat vår dag i hennes blogg, KLICK!
Jävligt underhållande om jag får säga det själv!

Sara och jag för sju år sen.

Shuululu

Nu ska jag sluta snacka om val och allt som hör till, haha.
Ikväll ska jag sitta framför tvn, äta chips och nöta framför datorn. Men inte själv inte, jag har sällskap!
Denna veckan kommer nog bli bra, imorgon slutar vi 12, på torsdag har vi ingen spanska så vi börjar senare och på fredag är vi lediga, HUR SKÖNT?


Min åsikt om valet..

Jag är grymt besviken på hur valet gick igår. Mest besviken är jag för att SD kom in i riksdagen.Med Sverigedemokraterna i riksdagen är vi alla är förlorare.. Detta är tragedi för sverige...

Förresten så såg jag resultatet på skolvalet idag. Ungdommar med okunskap är vad jag kallar det.


Ge oss sverige tillbaka.


News!

BAM BAM BAM!
Fick reda på idag att vi har köpt en roddmaskin och ett löparband. (kommer i morgon eller på tisdag)

Jag gymade ju i våras och då spenderade jag 90% av tiden på löparbandet och 10% vid saften, haha. Jag tänkte förnya tiden på gymet i veckan som kommer, men det behövs ju inte nu, hehe.
Sen är tanken att vi ska göra om garaget till ett gym, men det blir inte förrens min lillasysters rum är renoverat och klart.

Min ögoninflamation är tillbaka också, hur fan lyckas man?

Ellepelle på gymet i våras.

Valvaka!

Nu sitter jag bänkad framför tvn, valvakan börjar om en halvtimme.
Förresten så tycker jag det är dåligt att endast 3,5 av cirka 7 miljoner röstberättigade har röstat idag. Nej förlåt mig. Jag tycker inte det är dåligt, jag tycker det är förjävligt! Man har ju en chans att få vara med att bestämma nu..

Min helg.

0. Igår köpte jag och patrik väldigt mycket för mycket godis, vi mådde illa när vi knappt ätit hälften. Epic fail.
1. Jag har varit med min prins i 23 månder idag och det firade vi med Mc Donalds, haha.
2. Vi fick oss en springtur därifrån när vi höll på att missa bussen

Nu sitter en frusen nathalie framför tvn, tänkte ta mig en kopp varm choklad.


Förresten så åt jag chicken mc nuggets på mc donalds idag, det har jag inte ätit sen jag var typ 10.
Jag är ganska mesig när det gäller att välja nya grejer där, jag har bara smakat cheeseburgare, mc chicken, chicken mc nuggets och cesarsallad i hela mitt liv.


TJENA!

Nu drar patrik och jag och handlar godis. Vi får se vad som händer ikväll :D

HAHA fint...(rhodos)
BOOYAH!

Vi drar till FJÄLLen!

godmiddag världen!
Jag har precis kommit ut ur dushen och nu fjällar jag mer än någonsin, armar, ben och mage är superfläckliga!
Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig, sen bär det av till eslöv.


Myspys!

Sitter just nu här i världens mysigaste tröja, snart kommer patrik och ikväll ska vi bara mysa och se på film eller något. <3

Röstning!

Jag har nog varit på väg att somna på 4 av 5 lektioner idag, bra skol-spirit Nathalie!

Just nu är jag så jäkla sugen på att få rösta, möghuvud att jag måste vänta yttligare 4 år.. då är jag 21, holy smokes!
Idag skolröstade jag iallfall, duktig tjej!

Min "röst" gick till moderaterna.

Grattis! :D

Tänkte bara säga grattis till en jag kände i högstadiet, som gick i min parallellklass, men som jag faktiskt inte träffat sen i julas. AJA! Grattis till arsha, som precis var med på idol och ROCKADE LEILAS OCH ALLA ANDRAS WORLD!

Från en fest i julas!

arsha på idol idag.

Det regnar här i marieholm idag

Shit vad mysigt det är när det bägge regnar och är soligt ute.

håller ni inte med?

Haaaj, jag är fläckig!

Jag fjällar som ett jävla as just nu, haha! Och även om det är lite småsorgligt att förlora all färg när man bara varit hemma en vecka så tycker jag ändå det är kul att var fläckig lite överallt!

Tummen upp för fläckighet och påsar under ögonen. Märks att det är höst!
Nu-byta om till varmare kläder.

Sen-balsamera min läderväska och mina läderskor med läderkräm.

Mobilblogg

sitter just nu på naturkunskap B-lektionen och har lite roligare saker för mig än att hålla på med genetik. Bullen är god också :D

Min dröm

Jag vaknade i morse och kom på att jag precis hade drömt en helknasig dröm.

Jag drömde att patrik skulle tatuera något om däggdjur över HELA min mage. Så han började skriva The mammals... osv. När han var klar med det såg jag hur fult det hade blivit så jag blev både sur och ledsen. Då sa han att han kunde göra en lite finare bakgrund så skulle det nog se bättre ut, så han började tatuera igen. När han är klar med bakgrunden ser jag att det är en fickplunta han har gjort bakom texten, då blir jag ännu mer ledsen och börjar skrika på patrik men sen kommer jag och min awesomeness på idén att jag kan lägga in mig i paint och använda suddverktyget för att ta bort tatueringen igen så det gjorde jag och vips var jag som vanligt igen.

Vem kunde trott att man kunde ha så kul med att titta på flugor i teleskop, som sara och jag gjorde idag.
Detta är för övrigt göran!

orientering i ösregn

Jag tänker inte ta ut min besvikelse om att helsingborg förlorade här på bloggen men jag kan säga att jag nog kommer ha blåmärke på mina lår imorgon för jag slog som en jävla vilde så fort hif närmade sig mål.

Idag på idrotten skulle vi orientera, jag kan säga själv att jag aldrig har haft några problem med det innan, men idag gick det bokstavligt talat åt skogen. Vi hade hittat alla utom den sista kontrollen och saken var att den var inne bland MASSVIS av nedhuvvgna träd, man såg inte fram eller bak eller någonstans så det slutade med att vi hamnade mitt ute på en åker. På vägen tillbaka till skolan började det ösregna och när vi till slu kom fram kunde man krama ur både skor och kläder.


Sara och jag idag.

Lämna tillbaka eller inte lämna tillbaka, det är frågan...

Det är med sorg i mitt hjärta som jag säger att jag nog ska lämna tillbaka skorna jag köpte häromdagen. Jag har inte riktigt bestämt mig än men eftersom att jag blir väldigt lång när jag har skorna på mig så känns det inte som att jag kommer använda dom och då tar jag nog mitt förnuft till fånga och lämnar tillbaka dom (såhär hade jag aldrig sagt för ett halvår sen, haha)

Fast nu såg jag på kvittot att det var öppet köp i 14 dagar så jag har ju ett tag på mig att bestämma mig. Lite hjälp kanske? hehe

Oh holy smokes!

HELVETE VILKEN MATCH!!! Malmöspelarna, hif:arna OCH jag är helt galna. Alla mina naglar är avbitna och jag får snart ett nervsammanbrott. Vi hörs efter matchen. GOGOGO HELSINGBORG!

varm choklad!

Nu har jag varit nere och gjort lite varm choklad och eftersom jag är "världens bästa syster" ;D så tyckte jag att jag förtjänade två rutor marabou daim också.

Nästa - the oc!

RENSNING till max!

Nu har jag precis fört över 655 bilder och 120 videoklipp från min mobil till min dator. Fattar inte att jag har varit så dålig med det på sistonde. Och sen har jag rensat bland mina bilder på datorn så nu är allt i sin ordning igen.

Nu ska jag gå ner och göra mig en kopp varm choklad.


Spioner!

Idag satt jag och sara på biblioteket en stor del av dagen i skolan. Jag satt och bläddrade lite i Fokus och sen kände vi att vi kunde göra det hela lite roligare. Vi gjorde hål i freddes ögon och sen spionerade vi lite. )Varför blir man alltid kissig när man spionerar?)

nail polish

Nej, jag ska inte äta upp mitt nagellack, tänkte bara måla naglarna. TJOHO!

The story.

Förra hösten när jag var och shoppade med sara och kim så hittade jag en SUPERMYSIG stickad tröja på bikbok, jag ville verkligen ha den men eftersom jag var pank då så önskade jag mig den i för tidig julklapp. Mamma åkte till bikbok någon vecka efter men då var den slut, typiskt min otur!

Men idag när jag var inne på bikbok hittade sara tröjan till mig och det var bara en kvar, i just min storlek. Vilka är oddsen för det?
'
Bild från när jag provade tröjan för ett år sen.

Samma tröja inköptes idag, SUPERMYSIG! (399 kronor på bikbok)

Dagens shopping!


Skor från nilsons, 1299 kronor om jag inte minns helt fel.

T-shirt från Topshop, 379 kr tror jag

Jag ska visa den sista grejen snart, måste bara berätta en liten sak om den först.

Tre punkter

Hejsan!
1. det kändes riktigt härligt att 117 kollade min blogg igår. Ibland får jag sånna dagar då det bara PLOPP, höjs och sen sänks det igen dagen efter. Fråga mig inte varför det är många som hittar hit exakt samma dag.

2. jag har varit och shoppat med sara idag, brände 2100 kronor på tre grejer, känns inte lika härligt..

3. det känns förjävligt att inte kunna kursivera eller skriva texten i fetstil....

Sara på Wok kitchen idag!

Bilder på det jag köpte kommer strax!!

Findus!


Jag tror jag har det mysigast i sverige nu med min enorma katt med fluffig päls i knät. (Han gillar att bli klappad på magen) Mysigt!

Attans!!

HAHAHAHAA fyfasen vad dålig jag är.
I förra inlägget lovade jag mig själv att sluta med allt kursivt och all fetstil, men nu fick jag en kommentar från Emelie om att jag kursiverade texten under bilden och mycket riktigt, den är kusiverad så det bara skriker om det.

Okej, en ny chans då!

Bild efter en vääääldigt lång utenatt med sara förra sommaren.

Film!

God kväll på er (ungefär två stycken skulle jag tro)!
Jag sitter just nu och tittar på film, The bounty Hunter tror jag den heter. Ganska rolig iallafall.

Måste förresten sluta göra en massa kursiv och fet text överallt, haha. Det känns som att jag blivit beroende av det så från och med nu ska jag försöka sluta.

Här är förresten resten av grejerna idag. Mascara, ögonfransböjare och nylonstrumpbyxor.

Låter bilden tala.(!)

Jag glömde visa en sak ju!
Nu när jag var utomlands hade jag med mig ganska mycket pengar och jag använde knappt hälften av dom, så på flygplatsen köpte jag ett par Ray Bans.
Redit najs om jau får saja de själv. (körde lite skånska när jag ändå är i farten)

hemma från shopping!

Hej, idag har jag varit på en liten shoppingrunda på Nova med patrik.
Det blev en skjorta, ett par jeans, en mascara, ögonfransböjare (tappade bort min andra i fredags) och strumpbyxor.


Nya jeansen och skjortan jag köpte idag. Känner att jag nog ångrar mig lite med skjortan, får åka och kolla efter en ny imorogn!

sylt med flingor!

Jag ÄLSKAR sötsaker och därför älskar jag att trycka ut sööööt sylt på mina flingor, det är något av det godaste jag vet och det går åt ett paket bobs jordgubbssylt på tre dagar här hemma, haha.

skorna!

I morse bloggade jag ju om ett par skor som jag förälskat mig i från Acne. Jag sa ju även att skorna var slut i färgen svart.. typiskt tänkte jag, då får jag vänta och hoppas på att dom får in svarta igen.
MEN!! jag har kikat runt lite på olika klädes/skorsidor och jag hittade ett par från nilsons som såg nästan likadana ut PLUS att de från nilsons bara kostar 1300 och inte 3000 som de från acne, HUR BRA är inte det?

(Jag lånade kenzas bild på hennes skor igen)

frågestund med videosvar!

Jag brukar bara få en eller två frågor. Fy fabian för er! Nej men jag förstår om ni inte vill veta något om mitt sketna liv, men ni kan ju istället tänka att ni gör en viss person glad när ni ställer en fråga (moi). Så det blir win win tänkte jag säga men så blir det ju inte alls.

Jag vill ha alla möjliga sorters frågor som: hur stort gap har du, vilken är din favoritfärg, när klippte du dig sist, hur brun blev du på rhodos. Ja you get it, alla möjliga frågor!

Today is the day!!!

IDAG
För 9 år sen förstördes world trade center
För 7 år sen blev Anna lindh mördad
För 4 år sen var jag uppe i eiffeltornet


Ser ni något mönster? jag gör.
Först  var mellanrummet mellan händelserna två år, sen tre och idag är det fyra år sen något hände.. Något kommer hända idag och nu vet ni var ni hörde det först :D!

Rhodos!

vill ha nya kläder!

HOLY SMOKES VAD JAG ÄR SUGEN PÅ ATT SHOPPA!
Det känns som att det enda jag har i min garderob just nu är sommarkläder och det är riktigt dåligt av mig, speciellt nu eftersom att höstmodet är så grymt snyggt! Så är någon på shoppinghumör så hör av er!!

Jag Älskar Kenzas skor från acne. Dom finns bara i brun på nelly, hoppas dom får in svart igen!! Hade jag fått byta garderob med någon hade det utan tvekan varit med henne!

Varning för känsliga läsare!

Inte en enda har gissat på vad det låg i paketet som jag gav till sara igår, Skäms på er!!!
Jag hittade en rolig grej där nere som jag tyckte var så klockren att jag bara var tvungen att köpa den till sara.
Och det var denna-


EN KAPSYLÖPPNARSNOPP!

Rhodos!

Jag tänkte berätta lite om rhodosresan innan det blir försent för det :)
Vi kom ju dit vid 5 på onsdagen, då gick vi ut på stan och badade lite i världens största vågor (ja, jag flög som en vante)

Dag nummer två la vi oss på stranden vid 9 och där låg vi till 16.00. På kvällen åt vi pizza och sen gick vi till bargatan och här avslutades torsdagen.

Dag nummer tre (fredag) låg vi på stranden från 9 till 16, sen gick vi till gamla stan. Det var helt enormt där inne så vi hann inte ens titta på hälften.

Dag nummer fyra
spenderades på stranden från 9 till 16. Sen gick vi till hotellet och förfestade, sen blev det bargatan igen.

Dag nummer fem spenderades på stranden från 10-17, där åkte vi badring efter motorbåt och det var så sjuukt kul och läskigt!!!. Sen var vi så slitna så vi degade på hotellet resten av kvällen. Tanken var att vi skulle shoppa men eftersom det var söndag stängde det mesta vid 6.

Dag nummer sex låg vi på stranden från 9-16. Sen gick vi runt på stan men jag hittade bara en två ringar.

Dag nummer sju
låg vi på stranden från 9-17. Sen gick vi till gamla stan igen, denna gången hittade jag en tröja och ett armband (presenter till mamma och olivia).

Dag nummer åtta gick vi upp vid 03.00 (02.00 svensk tid), sen hämtade bussen upp oss och vi åkte till flygplatsen. Vid tio var vi framme i jönköping och sen började den fyra timmars långa resan hem. Jag var uppe till 23.00 och då var jag lagom trött.

Det finns ungefär yttligare tvåhundra bilder på både min och patriks facebook och eftersom det tar hundra år att ladda upp en bild så skiter jag i detta nu. haha

tjej blir påkörd av bil!

Jag tror dom flesta redan har sett denna video.
Visst ser det verkligt ut?
Jag blev helt chockad när jag såg den första gången och om den är fake så är dom som gjort den RIKTIGT grymma

Torsdag

Jag har precis kommit hem från en shoppingrunda med sara i malmö. Efteråt åt vi korv och nu sitter jag här och ska snart plugga.

Dagens lunch i skolan. tre choklad för 15 spänn!! klart som fan man slår till ;D

Sara i malmö.

det tar en evighet att ladda upp bilder, så jag får se hur många bilder från rhodos som kommer upp sen.

-

Someday we gonna break free from these chains and keep on flying

Nu drar jag iväg till skolan, wihooo!
Jag kanske tar en shoppingrunda med sara efter skolan men om inte så hörs vi vid 5.

presenter från rhodos

Förutom alla vykort jag skickade i Rhodos så köpte jag lite presenter till min mamma, min lillasyster och sara.
Min mamma fick en ring och ett armband, min lillasyster fick den rosa tröjan här nedan och saras present är fortfarande hemlig eftersom hon inte har fått den än men jag kan visa imorgon!

tröjan till olivia. Tur att man inte bryr sig om kopior när man bara är 11, haha

Saras paket. Jag fick sätta på små ballonger eftersom det kändes lite fattigt att jag slog in det i tidningspapper.
Ni kan väl gissa vad det är? jag ger er samma ledtrådar som jag gav sara-
-man kan använda saken till två saker
-den är brun


Hemma i sverige igen!

HEEJ!
jag är hemma nu och jag vill inget mer än bara tillbax!
jag har varit vaken sen 02.00 svensk tid så ni kanske förstår att jag är supertrött och inte på det bästa humöret för att skriva om hela resan. Jag får göra det imorgon för nu ska jag snart gå och lägga mig så att jag är pigg inför imorgon. Jag undrar vad mina lärare säger nu när jag bara stack när dom sa att jag inte fick, ajaj. haha

RSS 2.0