It's okey not to be okey!

Idag hade jag min första matte C lektion, det gick faktiskt helt okej. Jag märkte att när jag väl har med mattebok och anteckningsblock till lektionerna och inte sitter och spelar spel så förstår jag faktiskt väldigt mycket..

Jag "fick" dessutom sluta tre timmar tidigare pga sjuka lärare och lite annat. Härlig första dag efter semestern.

Såhär pigg var jag i morse!

home

HEEEEEJJJ!!!

Jag har inte bloggat under den senaste veckan för jag har haft THE TIME OF MY LIFE i Frankrike med min kära vän ellepelle. Det var verkligen skitskönt att komma iväg till 40graders värme men nu när jag ska tillbaka till skolan imorgon så får jag väl kämpa extra hårt (BLÖÖH)

Jag har precis varit iväg på en shoppingrunda med patrik. kan visa sen vad jag köpte (KANSHHHE)
hhooho

LÖKIGT!

Jag har precis kommit upp på rummet efter en löprunda och nu är jag helt sjukt svitt (svettig på skånska) och JA! på tal om det!!! Jag har börjat prata jättemycket skånska :( Får fan ta och skärpa mig nu.

För övrigt så ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det mammas goa' pannkakor till frukost :D!

Jag, precis innan jag motionerade. Jag sitter numera i sängen med datorn eftersom det dels är skönt men även för att solnedgången lyser rakt på mig (de tre fläckarna på bilden är solens strålar) MYYYYYYS!

kräfta

HEJ!
Igår var jag på kräftskiva.
Nu har jag bloggat idag, så jag slipper få dåligt samvete för att folk går in här om dagarna och upptäcker att det inte finns några nya inlägg.
HEJDÅ!


Arg tjej!

Jag beställde mina kläder från H&M den 21:a juli och då stod det att jag skulle få allting i slutet av juli. Sedan får jag ett mail om att ungefär hälften av kläderna kommer i början av augusti istället. Efter det får jag ett brev om att det kommer i mitten av augusti.

Så idag när jag gick ner till ica för att hämta mina grejer förväntade jag mig att allt skulle vara med. Men icke! Alla mina underkläder kommer nu istället i slutet av augusti.. Jag blir galen för jag vill verkligen ha mina fina underklääääädeer..


Är ungefär lika sur som findus...

Kärlek!

No measure of time with you will be long enough, but we'll start with foreverHej, jag är glad att jag har dig. Hejdå!fan fan fan det skulle vart du!

Lyssnar på Thåström och förbereder mig för en löprunda. Det var alldeles för längesen jag var ute och sprang och nu när skolan börjar kan man lika bra sätta igång med lite rutiner.

Det är inget vidare väder idag heller men om 1 vecka och 2 dagar drar jag till ett varmt frankrike!

Jag fick förresten precis avisering från H&M. Resten av mina kläder som jag beställde för ett par veckor sedan kan hämtas ut idag. YEEEAAH!

(bild från den första leveransen)

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två

Fanfanfan det skulle varit du

/thåström

Idag åt vi min favoriträtt till middag.

PANNNNNNNNKAAAAAAAKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[mamma som bevis på det]

I want them to be on a rainbow


New bag!

Jag har länge velat ha en liten fransväska men har alltid känt att dom är för små eftersom att jag alltid har med mig så mycket när jag ska någonstans. Sen ville jag ha en brun läderryggsäck från topshop men den tog slut innan jag hann haffa åt mig en...

Idag köpte jag en väska från Lindex som funkar bättre än bra. Detta blir nog en ny favorit eftersom att min förra favvis gick sönder förra veckan.

Oj oj oj!

Idag har jag vaknat, åkt till eslöv, gått till ungdomsmottagningen, hämtat ut paket, åkt till Patrik, ätit kebab, varit på apoteket, missat bussen, handlat långklänningar till Gambia och till slut kommit hem igen.

Imorgon ska jag till banken, köpa världens finaste väska och fixa flygbiljetter. Mycket som är på gång nu måste jag säga ;D


Elenor och jag förra veckan i Malmö (snart drar jag ner dit, hohohoh)

Gone til' november

Hej gubbar!

Först av allt: jag hatar min blogg. Japp, nu är det sagt. Jag tycker att jag har världens tråkigaste blogg och det är inte alls kul att skriva något här. Ööörk!

Mitt sommarlov som har varat i snart två veckor har varit helt amazing! första dagarna var det bara fest och hela förra veckan bestod av elenor, patrik och sara och kim (alltså dom bästa människorna i universum) så jag ska verkligen inte klaga.

Om exakt två veckor åker jag förresten till Frankrike, WHOOOHOO!

Jag igår, wadddaap!

12 timmar mörker sen 12 timmar ljus

Tjenare!
Nu ska jag iväg till Eslöv för lite grill och mys vid trollsjön. Jag har packat väskan med filtar, högtalare, ketchup och lite annat. Vi hörs imorgon!

Goden kväller!

Helluu!!!

Inatt sov sara och kim här.. vi... WAIT FOR IT..... tältade!!! hahah. Vi gjorde alltid det när vi var små så vi tyckte att det var dags igen!

Imorse vaknade jag i ett helt sjukt varmt tält (hade glömt hur kvavt tältet alltid är när man vaknar) så jag tog ett dopp i poolen.

Nu är Patrik här och ikväll ska vi bara mysa, kan behövas när man var på äventyr till 5 i morse!


Klippt mig!

Som ni kanske ser på den senaste bilden som jag la upp så hade jag ganska långt hår. Igår var jag hos frissan och det tog en timme för henne att komma igenom allt mitt hår, kunden som hon hade efter mig fick ordna sig en ny tid och nu sitter jag här med 15 cm kortare hår och jäklar i havet vad skönt det känns!

Innan räckte håret ner till gumpen på mig och nu räcker det precis över boobsen, så lite skillnad är det allt

Min helg!

heeej!
Helgen blev väldigt bra måste jag säga, den har spenderats med personerna jag tycker är världsbäst! Först med mina underbara tjejer torsdag-fredag och sedan min älskade pojkvän lördag-måndag. Och idag har jag även fått spendera dagen med Elenor!

Vi gick runt lite i Malmö och pratade mest. Det blev lite tittande i affärer och lite fikande på espresso house. Hon kommer snart hem till mig så vi kan fortsätta snacka skit hela natten lång :D

Jag i fredags innan lucky!

RSS 2.0