E som i EMA 2011!

Jag har varit hemma från skolan idag. Blev sjuk efter två helt galna partykvällar nu i helgen. Är glad att jag inte blev sjuk tidigare iallafall.

Igår missade jag EMA-galan på MTV igår för min tv ville inte fungera, så typiskt?
Men nu har jag tre timmar framför mig med massor av musik och framträdanden och jag är skittaggad. NÄSTA ÅR MÅSTE JAG DIT!


A som i arrivederci

Idag är nog första dagen någonsin som jag har kommit på rubriken innan jag skrivit inlägget. Frågan är nu hur fasen jag ska få ihop ett inlägg som handlar om arrivederci (hejdå på italienska). Det går nog inte... haha

Jag tycker bara att ordet är så jävla fint att säga så det får gå bra ändå.

Idag fyller min vän år och det ska vi fira med att vara ute till tidigt imorgonbitti.. Frågan är hur fan jag ska orka för jag kan ju säga att denna dagen inte börjat som jag tänkt mig. För det första så vaknade jag HALV 7........... och kunde inte somna om. Min pojkvän försökte klappa mig på ryggen (det funkar alltid, men inte idag). Sen gav jag upp och gick ner och duschade. När jag rakade benen råkade jag slinta... haha. Man kan ju tycka att någon som rakat benen i 8,5 år borde kunna detta nu.. hahaaN som i ny klänning

Imorgon fyller min bääääästa vän i hela vida världen år! Hon fyller vuxen och det ska vi fira med utgång i Malmö. Jag var lite rolig och bjöd in precis hela klassen och några andra så det blir förfest och massa roligt hela natten.

Till detta har jag köpt lite nytt. Bl.a. skor och klänning. Skorna var sånna "SistaMinutenVadFanSkaJagKöpa" så dom tänker jag inte ens visa, hahaha.


Nu luktar det pannkakor i hela huset! ÄLSKLINGSMAMMA GÖR MIN ÄLSKLINGSRÄTT!

B som i bästa vänner

Jag har under de tre senaste dagarna lagt 1300 kronor på mitt jävla hår. Det har varit 6 flaskor med blekningsmedel/hårfärg, ett silvershampoo, ett silverbalsam och en färgbomb. Nu sitter jag här med sandfärgat hår och jag tänker bannemej inte bry mig mer, haha.

Idag skulle jag egentligen till Malmö med världens bästa tjejer, men eftersom att de flesta fick förhinder så blir det Nova med Sara istället :) Lite körkortsplugg på det också!


RSS 2.0