LÅNG MÅNDAG

Igår efter jobbet körde jag mot gymmet. Jag var så otaggad att jag först trodde att jag skulle hoppa över det (vilket inte hänt på flera år men kände mig lite krasslig...) men jag tog mig dit och körde ett konditionspass. Först powerwalkade jag på lutning och förbrände 400 kcal och sedan hoppade jag över till cykeln, som jag typ aldrig använt, och förbrände ytterligare 700 kcal.
 
Jäklar vilken hatkärlek jag fick till cykeln. Det brändes något fruktansvärt i låren och jag trodde att jag skulle trilla av flera gånger men jag älskade det. Varför har jag aldrig cyklat förr??
 
Efteråt gick jag en snabbis till apoteket och sen hämtade jag upp Emil och vi drog till Nova. Tur att det var folktomt för jag såg verkligen äcklig ut efter träningen... Jag fick med mig två par jeans (lovelove) och en present till Emils mamma, vi ska på kalas för henne idag.
 
Vi kom hem vid 21-tiden och då tog jag en varm dusch innan jag ställde mig och gjorde kyckling i tomat -och basilikasås. Gott! Förstår inte hur jag kunde klara mig utan mat så länge, jag åt lunch vid 11.30 och middag 21.30 och däremellan körde jag slut på mig på gymmet... Inte bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0