SENASTE VECKAN

Nästan en vecka sedan jag skrev sist och jag tänkte köra en lite snabb genomgång av vad som hänt. Håll i er! 

I torsdags efter jobbet körde jag och tränade, Emil skulle på fotbollsmatch och när jag kommit hem och precis slukat i mig en burk makrill ringer telefonen. Emil hade brutit näsan. Så det blev snabbt in till akuten i Lund där vi satt hela kvällen. Näsan hade hunnit svullna så mycket att det inte gick att knäcka rätt den på plats utan vi fick en tid på måndagen. 
I fredags var det min sista jobbdag. Hade så mycket att göra att jag stressade igenom hela dagen utan att ens hinna tänka på att det var min sista. Mamma bjöd dock på en mysig avskedslunch på favoritstället. Jag kom hem, helt slutkörd och gjorde pizza till middag (ett annat inlägg) och på kvällen tog jag tåget till Sara och sen åkte vi till Stenssons där vi dansade precis hela natten. 
I lördags mådde jag värre än någonsin. Jag sov seriöst fram till klockan 17, åt bananpannkakor till frukost klockan 18 och bakfyllan satt i enda till söndag kväll då mamma kom på besök och jag färgade hennes hår. 
I måndags började jag dagen med chiapudding med hemmagjord hallonsylt, chokladfluff och banan och sedan var det dax för ett sjukhusbesök. Vi satt och väntade i två timmar på att sedan bli insläppta och åter igen få höra att "ja, näsan är bruten, vi skickar er till Malmö". Så vi fick en ny tid på onsdag (idag). Efteråt köpte jag tågkort och sen åt jag lunch med Emil innan jag åkte in till Malmö för att ha min första skoldag. 
Igår var det dax för skoldag nummer två. Jag startade dagen på bästa sätt med gröt och efter skolan gick jag någon timme på stan innan jag åkte hem och tog det lugnt resten av kvällen. 
Idag har jag varit i skolan från 08.15 till 10.00. Sedan mötte jag upp Emil och följde honom till läkaren i Malmö. Jag lämnade av honom där för att sedan åka tillbaka till skolan för en föreläsning mellan 12.15-13.00. Sedan var det återigen tillbaka till sjukhuset för att vara med när Emil skulle opereras. Vi fick lämna sjukhuset vid 16 och sen tog vi tåget hem. Nu ligger han utslagen i soffan och jag har tryckt i mig hela sjuka mängder mat. Skojar inte.... En stor bit paj, två riskakor, lite kvarg och vindruvor. Fick världens cravings när jag kom hem. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0